feb 082019
 

For at en bedrift skal vokse og bli vellykket via nettet, må den først finne en måte å markedsføre seg selv og nå publikum den ønsker å selge til. For å gjøre dette har den beste metoden alltid vært søkemotoroptimalisering. Dette er en vanskelig markedsføringsmetode på grunn av alle alternativene det gir nykommere. Følg noen grunnleggende strategiretningslinjer, og du vil få en høyere suksessrate.

Selv lagrede bilder og videofiler på serveren din kan gi en mulighet til å øke rangeringen, så vær sikker på at du alltid lagrer filer med nøkkelord. For eksempel: Hvis du har et bilde på nettstedet som arbeider med vekttap, som et bilde før og etter, må du sørge for at du inkluderer et relevant nøkkelord i tittelen når du lagrer bildet.

For å maksimere rangering av søkemotorer, sørg for å koble til relevante og nyttige nettsteder på ditt eget nettsted. Plukkvalitet og passende lenker er nøkkelen her. Hvis du gjør dette, vil det ikke bare være en god ressurs for nettstedet ditt, men øker også sjansene for at folk kobler til deg.

Sørg for å ha et «link to» -alternativ tilgjengelig for de besøkende. Gjennom disse logoene og lenketeksten som inneholder nøkkelord eller nøkkelfraser, vil besøkende kanskje koble til nettstedet ditt. Du bør vurdere å tilby dette via e-post til markedsføringslisten din også. Det er en enkel måte å gjøre nettstedet kjent, og mer relevant med søkemotorer.

Velg riktig URL-forkortelse. Du vil sørge for at søkemotoren fremdeles får æren for å finne deg, men noen URL-forkortelsesfirmaer tillater ikke at dette skjer. Søk etter de rette som gir kreditt der det skyldes, og søkemotoren din vil takke deg.

Vær beskrivende med alle koblingene dine, det være seg video, banner, tekst eller grafikk. Ingen vil være interessert i å klikke på en lenke som bare sier «Klikk meg.» De vil vite hva de får ut i seg! Ved å bruke søkeordene i beskrivelsen kan du også støte deg på søkemotorlistene, så det er en vinn-vinn!

Ikke gjør nettstedet ditt helt Flash-basert. Ikke bare vil noen mennesker ikke kjøpe på grunn av inkompatibilitet, andre liker rett og slett ikke Flash og vil raskt klikke seg bort fra nettstedet ditt. Bruk imidlertid Flash i produkt- eller tjenestedemonstrasjoner, da de kan konvertere kunder. Men ha en tekstbeskrivelse for de som ikke kan eller ikke vil bruke Flash.

Isoler innhold som bilder og javascript i separate kataloger, og bruk en robot.txt-fil for å forhindre søkemotorer i å indeksere disse katalogene. Disse filtypene har ingen innvirkning på nettstedets SEO-ytelse. Ved å be søkemotorer om å hoppe over dem, vil du øke hastigheten som søkemotorer indekserer de andre, mer relevante delene av nettstedet ditt.

Dette er bare noen få gode måter å bygge grunnlaget for et vellykket imperium. De bør følges selv når du har gått videre til administrerende direktør i et million dollar selskap. Dette er fordi SEO alltid vil være en kraftig og voksende måte å markedsføre firmaet ditt som kan holde virksomheten flytende selv i de tøffeste økonomiske tider.

About Search Engine Optimization

Sorry, the comment form is closed at this time.